Meduza-logo2-2-orbis-t

Izleti na otoke

Dnevni izleti sa skiperom

  • Nudimo vam dnevne izlete na otoke sa skiperom u vremenu izmedju 9 i 18 h.
  • U grupi može biti do 11 osoba.
  • U cijene su uključeni gorivo i skiper. 
  • Navedene cijene se odnose na izlete sa Barracudom 545 (do 5 ljudi).
  • Cijene izleta sa ostalim brodovima (Cap Camarat, Quicksilver, Atlantic) se razlikuju od navedenih zbog razlike u potrošnji goriva.
  • Kontaktirajte nas za više informacija!

POVLJA - LUKE - PUČIŠĆA - VRUJA

€ 350

POVLJA - LUKE - PUČIŠĆA - VRUJA

Povlja je mjestašce na otoku Braču, smješteno u dubokoj prirodnoj uvali...
Pučišća se često navode kao jedno od najljepših malih mjesta u Europi...
Uvala Vruja (Dubci) naziv duguje podmorskom izvoru slatke vode - podvodni izvor rijeke Cetine..
Više

BOL (ZLATNI RAT)

€ 350 (cijeli dan)
€ 250 (pola dana)

BOL (ZLATNI RAT)

Plaža Zlatni rat, na otoku Braču, jedna je od najljepših plaža na hrvatskoj obali. Pod utjecajem vjetrova i valova neprestano mijenja svoj oblik ..
Više

BOL – VRBOSKA – JELSA

€ 370

BOL - VRBOSKA - JELSA

Plaža Zlatni rat, na otoku Braču, jedna je od najljepših plaža na hrvatskoj obali. Pod utjecajem vjetrova i valova neprestano mijenja svoj oblik..
Vrboska je najmanji grad na otoku Hvaru, osnovan u 15. stoljeću, zbog brojnih malih mostova često se naziva i „Mala Venecija“..
Jelsa, gradić na otoku Hvaru, poznat po divljoj lavandi. Zadnjeg vikenda u kolovozu održava se Festival vina..
Više

BOL - STARI GRAD

€ 400

BOL - STARI GRAD

Plaža Zlatni rat, na otoku Braču, jedna je od najljepših plaža na hrvatskoj obali. Zlatni rat je udaljen samo 2 km od Bola. Omiljeno je mjesto za surfere ..
Stari Grad datira još iz 384. godine prije Krista, što ga čini jednim od najstarijih gradova u Europi i UNESCO-vom zaštićenom svjetskom baštinom. S više od 40 šljunčanih, pješčanih i kamenitih uvala, jedna je od najbolje zaštićenih uvala u Hrvatskoj.
Više

HVAR

€ 450

HVAR

Grad Hvar, drevni gradić s bogatom poviješću na otoku Hvaru, ima najviše sunčanih sati od svih otoka u Jadranskom moru. Grad Hvar je mediteranski san, pun venecijanske arhitekture, rustičnih popločanih ulica i prekrasnih plaža. To je ujedno i najveći grad na otoku.
Više

HVAR - PAKLENI OTOCI

€ 500

HVAR - PAKLENI OTOCI

Grad Hvar, drevni gradić s bogatom poviješću na otoku Hvaru, ima najviše sunčanih sati od svih otoka u Jadranskom moru. .
Pakleni otoci su otočna skupina u srednjem Jadranu u blizini otoka Hvara.. Ovaj prekrasni arhipelag nudi neke od plaža koje oduzimaju dah, nudi najbolje ronjenje u Hrvatskoj i neke od najnevjerojatnijih klubova na Hvaru.
Više

KORČULA

€ 500

KORČULA

Grad Korčula često ga nazivaju “mini Dubrovnikom” zbog njegovih privlačnih srednjovjekovnih trgova i palača. Sam Stari Grad prožet je nizom uskih uličica koje se granaju od „kičme“ glavne ulice poput riblje kosti. Oblik riblje kosti korišten je u dizajnu Starog Grada Korčule kako bi se smanjio utjecaj vjetra i sunca te građanima omogućio zaklonjen i udoban smještaj. .
Više

MODRA ŠPILJA

€ 700

MODRA ŠPILJA

Modra špilja je biser Jadranskog mora te najatraktivnija znamenitost otoka Visa koja privlači velik broj znatiželjnih turista. U nju se može ući samo sa malim brodom sa svega nekoliko ljudi. Špilja ima dva otvora, od kojih jedan nema utjecaja na rasvjetu u špilji a drugi, na južnoj strani špilje ispod mora, propušta sunčevu svjetlost..
Više

Mi vozimo dok vi uživate

Skiper u cijeni

U cijenu paketa uračunati su gorivo i naš skiper koji će vas sigurno upoznati s otocima i vratiti natrag na polazište